vrijdag 7 november 2014

Werking

Werking

Bank

Hieronder zal worden toegelicht welke werkingsprincipes er zijn verwerkt in het zitmeubilair. Het bevestigen van de planken zal kunnen worden gedaan door middel van het plaatsen van de planken in de aanwezige openingen. Hierdoor zullen er voor deze bevestiging geen schroeven nodig zijn. De planken van de zitting en van de rugleuning zullen worden geschuurd waardoor ze in de opening zullen verdwijnen. Door het plaatsen van een andere element op de afstand van 600 mm wordt deze plank vastgeklemd. Men kan de bank door het toevoegen van een zitting, rugleuning en basiselement zo lang maken als men wenst. 

Afvalbak

Hieronder zal worden toegelicht welke werkingsprincipes er zijn verwerkt in de afvalbak. De afvalbak zal bestaan uit een aantal basiscomponenten. Het linker en rechterelement zullen worden verbonden door middel van een scharniermechanisme. Op beide elementen zullen cilinders worden gelast die in elkaar vallen en daarna bij elkaar worden gehouden door een massieve staaf. Zie onderstaande afbeelding.




Verder worden deze twee elementen bij elkaar gehouden zodat het in gesloten toestand kan worden vastgezet door een slot. Dit slot zal zijn bevestigd op de zijde waaraan ook de bodemplaat is bevestigd. Hierdoor wordt de stevigheid van het product ondersteund. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten