vrijdag 7 november 2014

Details van de producten.

Gedurende de materialisatiefase heb ik mijn producten gespecificeerd hieronder zal ik de belangrijkste details toelichten die zijn toegepast.

Details Bank 


 De bank zal bestaan uit een basiselement wat op iedere plek kan worden toegepast. Door de openingen aan beide zijkanten kan de zitting en de leuning in het basiselement worden gestoken. Hierdoor is het mogelijk om hem zo lang te maken als je zelf wenst. Verder wordt de je niet beperkt doordat je een linker, rechter of middenelement nodig hebt. Hieronder ziet u de steun die zal worden bevestigd op de betonpoer. 

Details Afvalbak

De opening van de afvalbak laat de vloeiende lijn van de productlijn terugkomen. verder zorgt dit ervoor dat de mensen richting de opening worden geleid. 

De afvalbak zal kunnen worden geopend door het verdraaien van de klep naar de buitenzijde. Hierdoor kan men makkelijk bij de zak. Door het scharniermechanisme zullen beide elementen met elkaar worden verbonden. het is mogelijk om de afvalbak te vergrendelen zodat niet iedereen hem kan openen zie onderstaande afbeelding. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten